Group of Butchers Tilburg

Onze locatie in Tilburg is specialist in grillen & koken. Heerlijke rotisserieproducten zoals spare ribs en gegrilde kippen. Maar ook gegrilde vleeswaren zoals onze ambachtelijke rosbief en fricandeau.

logo_dgs

Group of Butchers Eersel

In Eersel maken we dagverse Filet Americain. Dagvers betekent voor ons ultravers. Dat moet dan ook met de grootste zorg bereid worden onder de allerstrengste hygiënische omstandigheden.

logo_tfc

Group of Butchers Soest

In Soest maken we ambachtelijke rookworst en heerlijke gehaktballen. Smaakt zoals zelf gemaakt. Da’s logisch, want we maken ze ook zelf…

logo_voskuilen

Group of Butchers Alken

In Alken zijn we gespecialiseerd in roken. In 2005 waren we één van de eerste vleeswarenproducenten die de erkenning van een traditioneel streekproduct kreeg toegewezen voor twee van zijn topproducten: Filet d’Anvers en gerookt rundvlees ‘op zijn Vlaams’.

logo_schepers

Group of Butchers Barneveld

Verse ingrediënten en authentieke specerijen met passie als enige toevoeging. Dat zijn de pijlers waarmee Group of Butchers Barneveld faam heeft gemaakt. Op deze locatie maken we ongeëvenaarde fijne en grove rookworst, barbecue-worst, en sauzen.

logo_de-roller-wit

Group of Butchers Oosterzele

De kookham! Op onze locatie in Oosterzele maken we de allerlekkerste kwaliteitskookhammen van Belgie en Nederland. Sommigen mogen zelfs het beschermde predicaat ‘Meesterlyk’ dragen.

logo_lbc

Hergo

Onder de naam ‘Hergo, de slager met ’n koksmuts’, runt Group of Butchers vier slagerijen in Amstelveen en Amsterdam Rivierenbuurt en -Zuid; een begrip in wijde omstreken. Bezoek hun website hier

VOOR BELGIE:

Group of Butchers Scheurbroek 20, 9860 Oosterzele Belgie

+32 (0)9 362 50 78 +32 (0)9 362 54 57 info@groupofbutchers.com

VOOR NEDERLAND:

Group of Butchers Kapitein Grantstraat 5, 5015 BA Tilburg Nederland

+31 (0)138 505 920 +31 (0)138 505 934 info@groupofbutchers.com

 

De informatie op deze website is met grote zorgvuldigheid samengesteld. Group of Butchers is echter niet verantwoordelijk voor enige schade die voortkomt uit onjuiste of onvolledige informatie die hier eventueel op terecht is gekomen. Voor de meest recente informatie belt u met +31 (0)138 505 920 of stuurt u een e-mail naar info@groupofbutchers.com

Group of Butchers steunt Stichting Het Vergeten Kind


Follow